Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carlos Viver a debutat cu un egal la Rapid, în Liga Naţională

Federatia Romana de Handbal
handbal

Carlos Viver, selecţionerul echipei Spaniei, vicecampioana mondială, a debutat cu un rezultat de egalitate pe banca echipei CS Rapid Bucureşti, 19-19 (11-9) cu CS Măgura Cisnădie, joi, în etapa a 6-a a Ligii Naţionale de handbal feminin, găzduită de Sala Polivalentă ''Ioan Kunst-Ghermănescu'' din Bucureşti, potrivit Agerpres.

Laura Popa a marcat 5 goluri pentru Rapid, Eliza Buceschi 4, Andreea Trifan 3 etc. Poloneza Sylwia Lisewska a fost cea mai bună de la Măgura, cu 9 goluri.

SCM Craiova, decimată de cazurile de coronavirus, a fost învinsă de CSM Galaţi cu 24-21 (13-11). Cristina Andriţa a marcat 6 goluri pentru învingătoare, iar Cristina Gheorghe şi Daciana Balaban, câte 4. Ana-Maria Savu a reuşit 8 goluri pentru formaţia din Bănie, Maria Ion a înscris 5, iar Alexandra Colac 4.

Citește și: Dan Barna tună și fulgeră: ‘Vechile partide PSD, PNL şi UDMR au boicotat referendumul Fără Penali’

CSU Cluj-Napoca, cu doar 8 jucătoare din cauza COVID-19, a fost învinsă de HC Zalău cu 35-24. Judith Vizuete a marcat 10 goluri pentru ''U'', iar de la HC Zalău s-au remarcat Elena Mitrache (10 goluri) şi Andreea Mihart (8).

SCM Râmnicu Vâlcea a câştigat la ''masa verde'' (10-0) meciul cu CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud, care nu s-a prezentat la Bucureşti din cauza unui focar de COVID-19.

CSM Bucureşti ocupă primul loc în clasament, cu 18 puncte, urmată de CS Minaur Baia Mare, 16 puncte, SCM Râmnicu Vâlcea, 15 puncte, SCM Gloria Buzău, 15 puncte, CS Măgura Cisnădie, 13 puncte, HC Dunărea Brăila, 12 puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.