Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carmen Dan, după ce agresorul unui jandarm a fost reținut: Sper sa nu mai fie nevoie să mai solicit public ca legea să fie aplicată unitar

Inquam Photos/ Octav Ganea
Carmen Dan comisia aparare

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, miercuri, referitor la reținerea agresorului unui jandarm, ca urmare a violențelor de la protestul din 10 august, că speră ca pe viitor să nu mai fie necesară o solicitare publică privind aplicarea legii în mod unitar.

"Îmi exprim speranta ca pe viitor sa nu fie nevoie sa mai solicit public ca legea sa fie aplicata in mod unitar", a spus ministrul.

Referitor la înlocuirea secretarului de stat care coordonează prefecții, după ce Mihai Chirică a fost delegat să se ocupă de alt departament ca urmare a punerii sub acuzare, Carmen Dan a precizat că foarte curând va fi numit un secretar de stat.

Citeste si Gonzales (PPE): Puteți ignora vocile noastre, dar nu puteți ignora vocile propriului popor. Acest Parlament va fi de partea poporului român

Carmen Dan l-a acuzat, de mai multe ori, pe procurorul general de gestionarea necorespunzătoare a dosarelor privind protestul din 10 august, reclamând că în timp ce șefii jandarmeriei au fost pusi sub acuzare în dosarul în care protestatarii acuză intervenția brutală a forțelor de ordine, parchetul care instrumentează agresiuni asupra unor jandarmi nu face pași pentru depistarea agresorilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.