Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gonzales (PPE): Puteți ignora vocile noastre, dar nu puteți ignora vocile propriului popor. Acest Parlament va fi de partea poporului român

esteban gonzales

Europarlamentarul Esteban Gonzales, vicepreședintele Partidului Popular European, a susținut, în cadrul dezbaterilor din Parlamentul European referitoare la situația statului de drept din România, că forul va fi de partea poporului. Gonzales i-a transmis premierului Viorica Dăncilă că poate ignora sfaturile parlamentarilor europeni, însă nu și vocea românilor.

"Suntem aici pentru a discuta chestiuni care ne afectează pe toți. Europa n ueste doar o piață unică suntem și o comunitate de valori. Când statele membre au semant tratatul au semant și aderarea la aceste valori. Nu este o chestiune de divizune între est și vest. Știm cât este de greu să treci de la dictatură la democrație. Nu putem înțelege reacția extremă a guvernului când mii de români din diasporă au încercat să își facă vocea auzită. Puteți ignora vocile noastre, dar nu puteși ignora vocile propriului popor.

Ce interese ascunse se află în spatele acțiunilor guvernului dumneavoastră? Cetățenii dumneavoadtră nu vor decât să aibă un trai mai bun în propria țară.

Aveți două opțiuni, puteți să vă ascultați poporul, Comisia Europeană, Parlamentul European, sau puteți să ignorați controalele democratice. Acest Parlament va fi de partea poporului român. Nu avem alte opțiuni", a spus Esteban Gonzales.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.