Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carmen Dan acuză MANIPULĂRI care au dus la 'întreținerea stării de tensiune între manifestanți și forțele de ordine'. Care sunt exemplele date de ministru

Inquam Photos / George Calin
carmen dan pg

Ministrul Afacerilor Interne acuză manipulări în spațiul online referitoare la protestul din 10 august. Un medic pensionar care susținea că a fost agresat, însă în realitatea ar avea dosar pentru că ar fi atacat un jandarm, o femeie imobilizată rotile care s-ar fi aruncat singură din cărucior și un bărbat imobilizat care ar fi încercat să fure pistolul unui jandarm, sunt câteva dintre exemplele date de Carmen Dan.

"Au existat manipulări care au dus la întreținerea stării de tensione dintre manifestanți și forțele de ordine. andarmeria trimisă în punctul de frontieră să prevină oamenii să vină la protest, fapt ce a dus la aglomerarea foarte mare. În realitate, punctul de trecere al frontierei Borș a fost tranzitat de 8.359 cetățeni români și străini, unii turiști, nu care aveau scopul de a veni la protest. Au fost prezentate informații potrivit cărora jandarmii au bătut o persoană în scaun cu rotile. Este regretabil și josnic faptul că sunt folosite persoane în scaunul cu rotile. Imaginile arată că aceasta s-a aruncat pur și simplu din cărucior. S-a spus că au îmbrâncit un bărbat aflat în cărucior. Imaginile arată că respectivul a încercat să ia pistolul unui jandarm. Un medic pensionar care ar fi fost bătut deși nu a făcut nimic este o altă minciună. În realitate, a atacat un jandarm aflat în dispozitiv. Are control judiciar. A zis că nu a lovit pe nimeni că nu are răni la nivelul pumnilor. Imaginile arată că avea mâinile acoperite. Mălin Bot sau alții instigau să ia armele jandarmilor și să îi împuște în cap", a spus Carmen Dan.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.