Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carmen Dan, atac VIRULENT la adresa Parchetului: eu voi fi bomboana de pe colivă

Inquam Photos/ Octav Ganea
Carmen Dan

Ministrul de Interne, Carmen Dan, susține că Parchetul General nu îi cheamă la audieri pe cei care au comis violențe în Piața Victoriei, asta deși au fost identificați 69 de agresori, iar probatoriile depuse la Parchet. Ministrul consideră că procurorii vânează conducerea Jandarmeriei și a explicat că se așteaptă să fie chemată la audieri ca ”bomboana de pe colivă”

”69 de persoane au fost identificate, dar nici măcar unul nu a fost audiat. Asta este nedumerirea mea. Văd că interesul este pentru conducerea Jandarmeriei, pentru conducerea Ministerului de Interne. Noi am depus probatoriul pentru 69 de persoane, dar vedeți să se discute ceva despre aceste dosare?

Carmen Dan a mai precizat că ”încă o sută de persoane sunt în proces de identificare”, iar probatoriile vor fi depuse la Parchet.

Ministrul de Interne susține că nu a fost chemată la Parchetul General, dar se așteaptă ca ea să fie chemată la punctul culminant al anchetei.

”Nu, până acum nu am primit citație, nu am primit invitație, dar cred că în aceeași strategie cred că voi fi chemată în ultimă instanță. Eu voi fi bomboana de pe colivă sau bombona de pe tort, nici nu știu cum să privesc asta. Eu voi răspunde, dacă mă vor chema”, a mai spus Carmen Dan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.