Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carmen Dan, avizată favorabil pentru funcția de ministru MAI. Vicepreședintele PNL, critici DURE

Adevarul.ro
Carmen Daniela Dan

Carmen Dan, propunerea PSD pentru MAI, a primit, miercuri, aviz pozitiv din partea Comisiilor reunite pentru apărare, ordine publică și siguranță națională din Parlament, ea fiind avizată cu 17 voturi „pentru” şi 11 „împotrivă”.

Vicepreședintele PNL, Cezar Preda, membru în comisia de specialitate, s-a declarat nemulțumit de prestația noului ministru în timpul audierilor:

Răzvan Cuc, ministrul propus pentru Transporturi, prestație CATASTROFALĂ în fața jurnaliștilor

„Doamna e pusă acolo. Avea întrebările puse de la PSD. Cele clasice, care sunt direcţiile (din minister - n.r.) (...) Toată opoziţia a votat împotrivă. E clar că este ministru care își asumă un program făcut de altcineva. Este un program de guvernare vag și ineficient. Dacă ați citit programul pe interne o să vedeți că totul este vag, nu este nicio strategie. Am întrebat ce direcție va lua DIPI. Nu mi s-a răspuns.”, a declarat Cezar Preda după audierea ministrului.

"N-am venit pregătită cu întrebări, ci cu programul de guvernare. Nu am influențat în niciun fel această decizie. Voi analiza foarte bine care sunt vulnerabilitățile la Ministerul de Interne. Anul acesta ne-am confruntat cu o ieșire masivă din sistem de 12.000 de cadre.

Eu nu am de ce să fiu implicată în vreun dosar pentru că rolul meu e să muncesc.", a spus Carmen Dan la ieșirea de la audieri.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.