Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carmen Dan dă asigurări ca va susține în continuare îmbunătăţirea condiţiilor de muncă ale jandarmilor

Inquam Photos / Octav Ganea
carmen dan

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a dat asigurări că va susţine în continuare îmbunătăţirea condiţiilor de muncă ale jandarmilor, având în vedere rolul important pe care Jandarmeria îl are în asigurarea ordinii, liniştii publice şi siguranţei cetăţenilor. 

Aceasta a participat joi la şedinţa trimestrială a Consiliului Militar al Jandarmeriei Române. 

"Ministrul de Interne a transmis că, în conformitate cu Concepţia de înzestrare şi dezvoltare a capacităţii administrative a structurilor Ministerului Afacerilor Interne, care anul viitor va fi înaintată CSAT spre aprobare, din cele şapte programe majore de înzestrare multianuale, două privesc înzestrarea cu autovehicule şi mijloace specifice de ordine publică, precum şi pentru protecţia personalului Jandarmeriei", informează un comunicat al Ministerului Afacerilor Interne (MAI) transmis AGERPRES

Temele discutate au vizat resursele materiale existente, dar şi deficitul de personal şi modalităţile de acoperire a acestuia. 

"Mă bazez în continuare pe fiecare dintre dumneavoastră şi sunt convinsă că direcţia în care se îndreaptă Jandarmeria Română este cea potrivită", a declarat Carmen Dan. 

Consiliul Militar este organizat trimestrial şi, cu acest prilej, se realizează o analiză de parcurs a obiectivelor propuse şi asumate în plan operativ. 

Şedinţa de lucru s-a desfăşurat la Patriarhia Română, în prezenţa patriarhului Daniel, a reprezentanţilor comisiilor pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională şi a întregii conduceri a Jandarmeriei Române.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.