Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carmen Dan, fostă colegă de cancelarie și de guvern cu Viorica Dăncilă, și-a găsit de lucru, tot la stat

Inquam Photos / Octav Ganea
carmen dan

Fostul ministru de Interne, Carmen Dan, are un job la Centrul Național de Administrare a Registrelor Naționale Notariale – Infonot, care se ocupă cu organizarea și funcționarea tuturor registrelor naționale notariale, spune, marți, europarlamentarul USR PLUS, Vlad Gheorghe.

Europarlamentarul Vlad Gheorghe a postat, marți seara, pe Facebook, faptul că fostul ministru de Interne, din perioada protestelor din 10 august, Carmen Dan are, acum, o slujbă importantă.

„Ne-a gazat, acum s-a angajat. Carmen Dan are un salariu gras. Un alt soldat credincios al lui Daddy a fost „recuperat” de pe linie moartă și a primit o sinecură pe măsura serviciilor prestate pentru șefu'. Carmen Dan și-a găsit o slujbă la Uniunea Națională a Notarilor Publici din România. Mai precis, la Centrul Național de Administrare a Registrelor Naționale Notariale – Infonot, care se ocupă cu organizarea și funcționarea tuturor registrelor naționale notariale”, scrie europarlamentarul Vlad Gheorghe.

Fostul premier PSD, Viorica Dăncilă, a fost angajată pe un post de consultant la BNR şi va lucra alături de Mugur Isărescu la strategii de sustenabilitate şi energie verde.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.