Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carmen Dan ÎI CONTREAZĂ pe poliţişti: Răspuns dur la adresa protestatarilor - 'să conştientizeze acest lucru'

carmen dan

Scandal imens în Poliţia Română. Sute de poliţişti se află în aceste momente, în faţa Ministerului de Interne, nemulţumiţi de salariile avute. Aceştia se plâng de neaplicarea legii salarizării şi fac un apel disperat către Carmen Dan.

Mai multe detalii aici: PROTEST în faţa ministerului de Interne: Zeci de poliţişti îşi cer drepturile - apel disperat către Carmen Dan

Carmen Dan le răspunde dur acestora. Mai mult, ministrul îi contrează dur pe poliţişti şi le spune că au fost destule măriri salariale în acest domeniu. "Nu toţi bugetarii din România se pot încadra pe grilă. Noua lege a adus multe lucruri bune. Să fim de acord că în primul an de guvernare s-au făcut multe pentru poliţişti. 10% creştere în toamnă, 4% în ianuarie, apoi alte multe sporuri pentru poliţişti. Ei sunt singurii care beneficiază de sporuri. Să conştientizeze că e important să existe un echilibru. Cum nu s-au îndeplinit măririle salariale? Să consultaţi achiziţiile făcute în poliţia română. Au avut loc anul trecut creşteri", a tunat Carmen Dan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.