Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carmen Dan îi dă REPLICA Gabrielei Firea după ce a fost acuzată că se folosește de serviciul secret al MAI: Voi clarifica totul la Comisia de Apărare din Senat

Inquam Photos/ Octav Ganea
Carmen Dan

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, luni, după acuzațiile Gabrielei Firea, potrivit cărora se folosește de serviciul secret al MAI, că va da toate răspunsurile în cadrul Comisiei de Apărare a Senatului, unde va merge marți, la ora 14.30.

"Nu voi face precizări pe scările ministerului. Va rog sa aveti rabdare, voi clarifica totul in cadru institutional, acest cadru poate fi maine la Comisia de Aparare din Senat, acolo avem toata disponibilitatea sa raspundem tuturor intrebrilor. Astazi va ajunge la cele doua comisii raportul clasificat de care am vorbit si imediat dupa prezenta mea la comisie, parchetul militar a cerut acest raport", a declarat Carmen Dan.

Primarul general Gabriela Firea a spus, duminică seara, că ministrul de Interne Carmen Dan a venit pregătită în ședința CEx PSD cu hârtii care reprezentau discuții private pe WhatsApp, după ce în urmă cu un an a recunoscut că are discuții, de pe aceeași aplicație, ale unui senator și că sunt ușor de interceptat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.