Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carmen Dan îi face fericiți pe dinamoviști: Ce se întâmplă cu Stadionul Dinamo pentru Euro 2020

Inquam Photos/ Octav Ganea
Carmen Dan

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, vineri, că din perspectiva instituției pe care o conduce, s-a atins obiectivul construirii unui nou stadion Dinamo. Ministrul spune însă că proiectul este unul „un pic în întârziere”.

„Așa cum știți, cum de fapt a anunţat Compania Naţională de Investiţii, suntem în faza în care după ce se vor finaliza studiile de fezabilitate, vom putea să demarăm execuţia lucrărilor. Chiar dacă suntem un pic în întârziere, așa cum am declarat, eu pot să spun că din perspectiva Ministerului Afacerilor Interne ne-am atins obiectivul. Și chiar dacă nu este pe amplasamentul stadionului consacrat, aşa cum poate şi l-au dorit cei care ne sprijină şi cei ne susţin, foarte mulți suporteri și foarte multe persoane care sunt alături de noi, am reuşit totuşi să ne încadrăm şi să reușim construcția unuia dintre cele patru obiective (cele 4 stadione pentru Campionatul European de Fotbal)”, a declarat ministrul Carmen Dan.

Citeste si Coaliția, sub presiune: Opoziție depune moțiunea de cenzură împotriva Guvernului PSD-ALDE

Potrivit ministrului, în ceea ce privește litigiul cu Asociaţia Club Sportiv „Fotbal Club Dinamo Bucureşti”, deţinută de Nicolae Badea, MAI este, până în prezent, câștigător.

„Tocmai pentru a nu avea niciun fel de problemă şi a nu risca în niciun fel ca acest stadion să nu se construiască, am luat decizia să mutăm amplasamentul. În continuare suntem în instanţă şi până acum suntem câştigători”, a mai declarat Carmen Dan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.