Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carmen Dan, întâlnire de lucru cu şefii structurilor MAI din judeţul Argeş

Inquam Photos/Octav Ganea
Carmen Dan si Viorica Dancila la ziua Jandarmeriei

Ministrul Carmen Dan a avut, vineri, o întâlnire de lucru cu conducerile structurilor Ministerului Afacerilor Interne (MAI) din judeţul Argeş, la discuţii participând şi şefii Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) şi Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

Potrivit unui comunicat al MAI transmis Agerpres, ministrul a solicitat IGPR ca, în perioada următoare, să realizeze o evaluare şi să facă o propunere pentru împuternicirea unui ofiţer cu experienţă la conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş. În prezent, funcţia este vacantă, atribuţiile postului fiind exercitate de unul dintre adjuncţi.

Conform aceleiaşi surse, în cadrul întâlnirii s-a mai discutat despre programul de achiziţii din acest an, în urma căruia vor beneficia de dotări inclusiv poliţiştii şi jandarmii argeşeni, dar şi despre situaţia de la Serviciul Judeţean de Eliberare a Permiselor de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor.

"Serviciul Judeţean de Eliberare a Permiselor de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor are în curs procedura de ocupare a posturilor vacante şi continuă procesul de eficientizare a activităţii pentru reducerea timpului de aşteptare necesar eliberării documentelor, în vederea realizării unui serviciu public de calitate", se precizează în comunicat.

Pe de altă parte, Carmen Dan a dispus Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă să analizeze posibilitatea ca, din achiziţiile efectuate, să aloce o automacara necesară pentru intervenţiile de degajare a carosabilului de pe DN 7, în judeţul Argeş, în cazul incidentelor rutiere în care sunt implicate vehicule de mare tonaj şi se produc blocaje de lungă durată în trafic.

"Doamna Carmen Dan a dat asigurări în cadrul întâlnirii de lucru că reducerea deficitului de personal rămâne o prioritate pentru conducerea Ministerului Afacerilor Interne şi că vor fi respectate etapele de implementare a strategiei aflate în derulare la nivelul MAI", se mai menţionează în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.