Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carmen Dan le dă polițiștilor vestea mult așteptată: Totul se întâmplă la începutul lui noiembrie / VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
Carmen Dan DNA

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, joi, la Târgu Mureş, că îşi doreşte ca până la sfârşitul lunii octombrie sau începutul lunii noiembrie Statutul poliţistului să fie conturat pentru a fi depus în Parlament.

'Mă bucur că avem atât de multe propuneri, mai mult din partea poliţiştilor. Mi-ar plăcea în perioada următoare să fiu mai mult în mijlocul lor, pentru că decizia ministerială trebuie să se fundamenteze pe ceea ce vine de jos, din stradă. În aşa fel încât să fie evidentă contribuţia, iar orice decizie să se ia în interesul angajaţilor. Până la urmă am mai avut discuţii şi întâlniri, aştept şi sindicatele să ni se alăture. După ce vom da o formă, aşa cum reiese din propunerile pe care le-am primit, care privesc întărirea autorităţii poliţistului şi măsuri vin în sprijin şi cuprind şi anumite aspecte ce ţin de ghidul carierei. Vom intra într-o dezbatere în cadru organizaţional, în cadrul instituţiei - eu aşa îmi doresc - şi apoi urmează procesul de transparenţă, pentru ca spre sfârşitul lunii octombrie, începutul lunii noiembrie să fim pregătiţi să ducem acest act în Parlament, eu având în prealabil siguranţa că a fost consultat, citit şi cunoscut, de către cei care trebuie să îl cunoască, de către poliţişti', a declarat Carmen Dan.

Citește și: Import de la România Tv! Cine va avea emisiune la Antena 3

Ministrul a dat asigurări că va susţine Statutul poliţistului 'până la capăt' şi că nu îl va susţine doar pentru că, la un moment dat, exista o anumită presiune publică.

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a participat joi, la Competiţia Mondială de Descarcerare şi de Acordare a Primului Ajutor Calificat (World Rescue Challenge), care se desfăşoară la Târgu Mureş în perioada 30 august - 3 septembrie.

Citește și: Guvernul Tudose lovește în producătorii de apă minerală! Ce schimbări majore a făcut .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.