Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carmen Dan, luată la întrebări în scandalul Rise Project. Raețchi: Sunteți de acord cu investigația penală a surselor unei publicații?

raetchi

Zilele trecute, Inspectoratul de Poliție Teleorman a cerut jurnaliștilor de la Rise Project să divulge cine le-a pus la dispoziție documentele din celebra valiză #Teleorman Leaks. Mai mult, Inspectoratul de Poliție Județean Teleorman a deschis un dosar penal în acest sens, la sesizarea directorului Tel Drum, Petre Pitiș.

Citeste si ALERTĂ! Un individ a încercat să RĂPEASCĂ un bebeluș. Bărbatul este încă în libertate

În replică, vicepreședintele Comisiei de Apărare din Camera Deputaților, Ovidiu Raețchi, a transmis o interpelare ministrului de Interne, Carmen Dan, în care o obligă să se pronunțe în legătură cu acțiunea subordonaților săi, având în vedere că și ea provine tot din Teleorman și are o veche relație de colaborare cu Liviu Dragnea, cel vizat de dezvăluirile Rise:

“Vă rog să îmi comunicați dacă dumneavoastră, doamna Carmen Dan, în calitate de ministru de Interne, vă asumați și sprijiniți acțiunea colegilor dumneavoastră din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman și dacă apreciați că aceasta este legală. De asemenea, vă rog să îmi comunicați dacă sunteți de acord cu investigația penală a surselor unei anchete jurnalistice și dacă apreciați că acest lucru se află în concordanță cu respectarea principiilor unui stat democratic”, a întrebat-o Ovidiu Raețchi pe Carmen Dan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.