Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carmen Dan, o nouă lovitură pentru Mihai Tudose: Ce i-a transmis premierului care a fost debarcat din cauza ei

cugetliber.ro
Mihai Tudose Carmen Dan

Carmen Dan continuă războiul cu fostul premier, Mihai Tudose. Acesta a fost debarcat de la Palatul Victoria după ce o umilise pe aceasta şi îi ceruse demisia în public. CEXN-ul PSD l-a determinat atunci pe Tudose să îşi dea demisia, iar Carmen Dan a rămas la Ministerul de Interne.

Scandalul a început din cauza poliţistului pedofil, Eugen Stan. Carmen Dan a vrut să-l dea afară pe Bogdan Despescu, dar Tudose s-a opus. În direct la Antena 3, ministrul a lansat un atac dur la adresa lui Bogdan Despescu, dar nu l-a menajat deloc nici pe fostul premier, Mihai Tudose. "Niciuna dintre măsurile propuse nu au fost discutate şi lăsate la aprecierea ministrului. Am dat curs acestor propuneri. Despescu este la dispoziţie. În 6 luni trebuie să i se găsească o funcţie conform coeficientului de încadrare. Mă aşteptam ca premierul să înţeleagă cât de gravă e situaţia. Voiam să comunicăm.

Citește și: Dezvăluire ȘOCANTĂ a lui Mihai Gâdea! Ce i s-a întâmplat directorului Antena 3

Rapoartele preliminare au fost superficiale. S-au făcut verificări pentru că au fost cerute de premier. Nu e normal ca verificările să fie făcute chiar de instituţia vizată. E inadmisibil să se stabilească vinovăţii. Toată lumea e vinovată, mai puţin şeful. Am avut un an de zile un dosar în curte şi nu s-a stabilit nimic", a spus Carmen Dan la Antena 3.

Carmen Dan a prezentat la Antena 3 şi raportul Ministerului de Interne în cazul polițistului Eugen Stan, acuzat de pedofilie. Acesta este unul cu adevărat șocant. În raport se arată cum superiorii acestuia l-au acoperit încă de la bun început.

Mai multe detalii aici: DOCUMENT - RAPORTUL în cazul polițistului pedofil CUTREMURĂ Poliția Română: detalii ȘOCANTE.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.