Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carmen Dan, REPLICĂ FULGER: 'Nu am războaie personale cu președintele, dar mă lupt cu oricine pentru a reforma MAI'

Inquam Photos / Octav Ganea
carmen dan

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, marți, că nu are războaie personale cu președintele Klaus Iohannis, însă este dispusă să se lupte cu oricine pentru a putea reforma MAI, astfel încât să nu mai fie polițiști uciși pe teren.

„Am avut gândul că președintele va ataca la CCR acest demers. M-am liniștit la momentul respectiv spunând că nu e posibil. Iată că s-a întâmplat. (...) Am observat că în spațiul public s-a vehiculat ideea ca am lansat un atac furibund la adresa președintelui. Multă lume a înțeles că nu am războaie personale cu domnul președinte, dar aș vrea ca lumea să înțeleagă că sunt dispusă să mă lupt cu oricine pentru a putea reforma MAI, astfel încât să nu mai avem polițiști uciși în misiuni pentru că nu au avut mijloace pe care să le folosească împotriva infractorilor, să nu mai avem polițiști care să poată gestiona situații care țin de ordine publică pentru că legile sunt lacunare și neadaptate”, a declarat ministrul de Interne, Carmen Dan, la Antena3.

Ministrul a mai subliniat că în orice deplasare a președintelui Klaus Iohannis, polițiștii sunt implicați.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, l-a mai criticat, marți, extrem de dur pe președintele Klaus Iohannis, după ce acesta a sesizat luni CCR asupra Legii privind autoritatea polițistului, întrebându-se retoric dacă șeful statului a terminat cu Jandarmeria și acum "se ocupă" de Poliție.

Citește și: Ion Cristoiu DEZVĂLUIE strategia lui Liviu Dragnea pentru campania de la prezidențiale - Cum va LUPTA cu DNA

Criticile vin după ce peședintele Klaus Iohannis a sesizat, luni, CCR în legătură cu Legea pentru modificarea unor acte normative din domeniul ordinii şi siguranţei publice care permite polițiștilor să folosească dispozitive cu electroșocuri. Șeful statului argumentează că proiectul a fost adoptat fără avizul CSAT.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.