Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carmen Dan salută intervenția lui Dăncilă în Parlamentul European: 'A fost poziția unui român adevărat care își apără țara'

Carmen Dan

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a catalogat intervenția Vioricăi Dăncilă drept "poziția unui român adevărat care-și apără țara", precizând că premierul a adoptat o atitudine corectă atunci când a lăudat Jandarmeria Română în Parlamentul European.

"Mai mult decât s-a poziționat premierul României, într-un mod atât de bine conturat, ce aș putea să spun? A fost poziția unui român adevărat care își apără țara. Cred că a răspuns tuturor aspectelor semnalate de prim-vicepreședintele Parlamentului European", a declarat ministrul Afacerilor Interne, conform Mediafax.

Întrebată cum vede faptul că Viorica Dăncilă a lăudat Jandarmeria în fața Parlamentului European, Carmen Dan a răspuns: "O atitudine corectă, o atitudine de om bine informat".

Carmen Dan, după ce agresorul unui jandarm a fost reținut: Sper sa nu mai fie nevoie să mai solicit public ca legea să fie aplicată unitar

Reacția ministrului Afacerilor Interne vine după ce premierul Viorica Dăncilă a criticat poziția Parlamentului European referitoare la mitingul din 10 august din România, precizând că în cazul altor state nu a fost luată aceeași atitudine. "Văd că e acuzată Jandarmeria Română că a acționat împotriva unor oameni violenți care au încercat să intre în Guvern. Nu am văzut aceeași poziție față de alte mitinguri din Franța, Spania, etc când forțele de ordine au intervenit cu aceleași proceduri. Nu pot accepta ca Jandarmeria să fie acuzată pentru acțiuni practicate peste tot în Europa. Nu permiteți ca în România să se întâmple lucruri de neacceptat în alte state membre. Nimeni niciodată nu va putea întoarce România din parcursul său european", a declarat Dăncilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.