Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carmen Dan strânge 'bile negre': De ce i s-a cerut din nou demisia ministrului de Interne

Carmen Dan

Deputatul PNL Pavel Popescu a declarat, luni, în plen, că ministrul de Interne, Carmen Dan, trebuie să plece din funcţie, "un motiv extrem de serios" fiind cazul agentului de poliţie împuşcat în Timiş, potrivit agerpres.ro.

"Mă consider, pur şi simplu, siderat că astăzi doamna ministru Carmen Dan încă mai este în funcţia de ministru de Interne în România. Lăsând la o parte toate evenimentele majore negative influenţate şi orchestrate de această doamnă, ceea ce s-a întâmplat la Timişoara este un motiv extrem, extrem de serios ca această doamnă să plece din funcţie astăzi", a afirmat Popescu.

Citește și: Prima REACȚIE din PSD după ATACUL lansat de Administrația Prezidențială privind alegerea nominală a președinților de CJ

El a spus că nu ştie dacă există onoare din partea miniştrilor. "Nu ştiu dacă mai există respect în România, dacă mai există onoare cel puţin din partea acestui Guvern, a miniştrilor acestui Guvern", a adăugat deputatul liberal.

Deputaţii au ţinut un moment de reculegere, luni, în memoria agentului de poliţie din Timiş care a fost ucis, duminică, în timpul unei misiuni.

Citește și: Șeful Poliției Române a EXPLODAT după moartea polițistului din Timiș - Acțiunea a fost organizată defectuos

Poliţistul Cristian Amariei, în vârstă de 43 de ani, a fost împuşcat mortal, duminică după-amiază, pe raza localităţii timişene Izvin, în timp ce se afla într-o misiune de prindere a unui tâlhar dat în urmărire. Agresorul înarmat a fugit, pentru prinderea acestuia fiind desfăşurată o operaţiune a poliţiştilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.