Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carmen Harra, previziuni incredibile despre Kate Middleton: Ce se întâmplă cu prințesa de Wales

Carmen Harra

Carmen Harra a făcut previziuni referitoare la starea de sănătate a lui Kate Middleton și la relația acesteia cu Prințul William. Aceste previziuni includ și discuții despre posibilele probleme din familia regală a Marii Britanii. Recent, familia regală a trecut prin momente dificile, odată cu anunțul făcut de Kate Middleton vineri seară, în legătură cu un diagnostic extrem de grav, mai precis, cancerul.

Trecerea prin aceste momente dificile a stârnit o serie de speculații și zvonuri, mai ales în contextul în care prințesa de Wales nu a mai fost prezentă în spațiul public în ultimele luni.

Carmen Harra a emis previziuni despre diagnosticul primit de Kate Middleton și despre posibilele probleme din căsnicia ei cu Prințul Moștenitor, conform Wowbiz.

Carmen Harra susține că boala cu care se confruntă Kate Middleton va fi una progresivă, dar este încrezătoare că va reuși să depășească acest obstacol, datorită puterii și ambiției ei remarcabile.

În ceea ce privește căsnicia cu Prințul William, clarvăzătoarea afirmă că cei doi au trecut prin momente dificile, dar au o legătură extrem de solidă, având amândoi cifra 2 în destin.

„În momentul în care între doi oameni a apărut o ruptură, o trădare, e tot un fel de divorţ. Foarte greu se reconstruieşte relaţia. Oamenii cu funcţii importante nu renunţă aşa uşor, dacă ar fi fost oameni de rând, Kate şi William ar fi divorţat. La ei e mai greu, dar iată că un divorţ nu poate însemna doar o hârtie la notar.

Lovitura luată de Kate este dramatică! Cancerul ei, în intuiţia mea, este destul de progresiv! Îi doresc să se recupereze pentru că are trei copii, a intrat într-o familie grea.

Ea are o legătură karmică cu William, ei doi nu întâmplător s-au cunoscut, au cifra 2 în destin.

Codul ei de viaţă nu o ajută foarte mult, dar există posibilitatea să treacă peste aceaste încercare. Îi doresc din inimă să fie bine. A făcut o intervenţie chirurgicală majoră, nu avem coordonatele problemei, dar este un suflet bun.

Ea s-a născut o fată simplă, dar s-a născut să ajungă aici. Ea şi William s-au mai întâlnit într-o altă viaţă”, a explicat Carmen Harra în cadrul emisiunii sale.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.