Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carmen Iohannis NU are pagină de Facebook

carmen iohannis mediafax

În ultimele zile, numeroase ştiri din presa românească au citat o aşa-zisă pagină de Facebook a soţiei lui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis. Cele mai recente ştiri au apărut sâmbătă, 3 ianuarie, după ce pe o pagină de Facebook cu numele primei doamne au fost publicate fotografii cu preşedintele într-o biserică şi lângă un brad de Crăciun, alături de un copil.

În realitate, Carmen Iohannis nu are pagină de Facebook, au declarat, pentru stiripesurse.ro, surse din Administraţia Prezidenţială. Nici pagina citată în presă, nici celelalte pagini cu numele primei doamne nu aparţin acesteia.

Pe de altă parte, sursele citate susţin că soţia preşedintelui îşi va deschide o pagină de Facebook în perioada următoarea. Aceasta intenţionează să fie mult mai implicată în viaţa publică decât precedentele soţii de preşedinţi, în special în zona umanitară. Carmen Iohannis, profesoară de limba engleză în Sibiu, nu a hotărât încă dacă se va muta la Bucureşti în perioada următoare sau va aştepta finalul anului şcolar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.