Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CARNAGIU în Cehia: Patru români au fost uciși, alți 3 sunt răniți într-un accident auto / VIDEO

breaking news

Ambasada României la Praga a fost informată de către poliţia cehă cu privire la producerea unui accident rutier, în cursul zilei de astăzi, 29 martie 2016, pe autostrada D5 (Praga-Nurenberg), în dreptul orașului Plzen, incident soldat cu decesul a 4 cetăţeni români şi rănirea altor 3.

În acest sens, misiunea diplomatică română a efectuat demersurile legale pe lângă autorităţile competente cehe, în vederea obţinerii unor informaţii suplimentare cu privirea la identitatea victimelor, starea de sănătate a cetăţenilor români răniţi şi împrejurările producerii accidentului.

Citește și: O vedetă de muzică ușoară, filmată făcând videochat / VIDEO 18+

Potrivit informaţiilor furnizate până în prezent, în accidentul rutier au fost implicate două autovehicule înmatriculate în România, un camion și un autoturism, cel din urmă având la bord 7 cetățeni români. Conform declarațiilor unor reprezentanți ai poliției, camionul a lovit din spate autoturismul, care a fost proiectat în parapetele de protecție de pe marginea autostrăzii.

În urma coliziunii, 4 dintre cetăţenii români aflaţi în autoturism și-au pierdut viața, alţi 3 fiind transportaţi la Spitalul Universitar din Plzen, 2 dintre aceştia aflându-se în stare gravă.

Citește și: O profesoară a șocat când s-a dezbrăcat pe net: Ce a decis conducerea școlii / FOTO HOT

În acest moment, la nivelul poliţiei cehe este în curs ancheta privind circumstanţele în care s-a produs accidentul.

În urma instrucţiunilor transmise de către Centrala MAE, consulul român s-a deplasat, în regim de urgenţă, la unităţile spitaliceşti în care sunt internaţi cetăţenii români răniţi, precum şi la organele de poliţie în vederea obţinerii de informaţii suplimentare.

Citește și: Imaginile care au scandalizat: O polițistă a pus poze cu ea goală pe Facebook

 

Din primele date obţinute de la organele de poliţie, rezultă că împotriva şoferului camionului implicat în accident a fost iniţiată cercetarea penală.

Misiunea diplomatică română monitorizează cu prioritate cazul, menţine permanent legătura cu autorităţile competente locale şi cu reprezentanţii spitalului în care se află internaţi cetăţenii români, fiind pregătită să acorde asistenţă consulară de specialitate, în limita competenţelor legale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.