Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caroline Garcia a dezvăluit că bunica i-a murit înainte de primul meci la US Open - Sportiva franceză s-a retras din proba de dublu

www.heraldsun.com.au
Caroline Garcia

Jucătoarea franceză de tenis Caroline Garcia, eliminată marţi în primul tur de la US Open de Wang Yafan, a dezvăluit pe reţelele de socializare că bunica sa a murit luni. Ea s-a retras din proba de dublu pe care trebuia să o dispute alături de Kristina Mladenovic, potrivit news.ro.

"Aceste ultime zile au fost foarte dificile pentru familia noastră. Bunica mea a decedat luni după-amiază. Nu am putut să mă prezint în faţa presei după înfrângerea mea, emoţiile erau prea mari", a scris Garcia în social-media.

Numărul 7 mondial a adăugat că se retrage de la turneul de dublu pe care urma să îl joace alături de compatrioata sa Kristina Mladenovic. "Inima mea trebuie să fie alături de cei dragi pentru a-mi lua un ultim rămas bun de la bunica mea, motiv pentru care nu voi putea participa la dublu cu Kristina la acest turneu. Există un timp pentru orice în viaţă. Tenisul este astăzi în plan secundar", a afirmat sportiva.

Autor:
Luminiţa Turcu

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.