Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caroline Garcia, eliminată în optimile de finală la Australian Open

www.heraldsun.com.au
Caroline Garcia

Jucătoarea franceză de tenis Caroline Garcia, numărul 4 mondial, a fost eliminată în optimile de finală la Australian Open, primul turneu de Mare Şlem al anului, fiind învinsă în două seturi, 7-6 (7/3), 6-4, de poloneza Magda Linette, într-o partidă disputată luni la Melbourne, potrivit Agerpres.

Garcia, ultima reprezentantă a Franţei care se mai afla în competiţie, a atins anul trecut semifinalele la US Open şi a câştigat Turneul Campioanelor de la Fort Worth, cel mai frumos trofeu din cariera sa de până acum.

Magda Linette, ocupanta locului 48 în clasamentul WTA, nu reuşise să depăşească niciodată turul al treilea în Marele Şlem. Ea o va înfrunta în meciul următor pe Karolina Pliskova din Cehia (31 WTA), care a eliminat-o la rândul ei, pe 6-0, 6-4, pe chinezoaica Shuai Zhang, în mai puţin de o oră.

Într-un alt joc disputat luni, belarusa Arina Sabalenka, favorita numărul 5, s-a impus cu 7-5, 6-2 în faţa campioanei olimpice en titre, Belinda Bencic, cap de serie numărul 12.

Sabalenka, care a acces în premieră în sferturile de finală la Australian Open, a obţinut a opta sa victorie consecutivă de la debutul anului 2023, după ce în urmă cu două săptămâni a cuceri titlul la turneul Adelaide International 1. Becic câştigase la rândul ei, săptămâna trecută, titlul la Adelaide International 2.

Adversara Arinei Sabalenka din turul următor va fi croata Donna Vekic, învingătoare în trei seturi, 6-2, 1-6, 6-3, în faţa cehoaicei Linda Fruhvirtova, jucătoare în vârstă de 17 ani, la capătul unui meci care a durat două ore şi şapte minute.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.