Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caroline Garcia, în finala turneului de la Wuhan, unde o va întâlni pe Ashleigh Barty

agerpres
Caroline Garcia Kristina Mladenovic

Caroline Garcia, nr. 20 mondial, s-a calificat în finala turneului WTA de la Wuhan, dotat cu premii totale de 2.265.250 dolari, în urma victoriei obținute vineri în două seturi, 6-3, 6-2, în fața grecoaicei Maria Sakkari, nr. 80 mondial, jucătoare venită din calificări.

Garcia, care trecuse în tururile precedente de germanca Angelique Kerber, nr. 12 mondial, și de slovaca Dominika Cibulkova, nr. 7 mondial, a avut nevoie de doar o oră și 19 minute pentru a trece de surpriza turneului de la Wuhan, grecoaica Sakkari, care pentru a ajunge în semifinală a trecut de jucătoare precum kazaha Iulia Putințeva, daneza Caroline Wozniacki, favorita nr. 4, și franțuzoaica Alize Cornet.

Sâmbătă în finală, Garcia va juca împotriva australiencei Ashleigh Barty, nr. 37 mondial, și ea prezentă surprinzător într-o finală a unui turneu atât de puternic precum cel de la Wuhan, după ce a eliminat-o vineri pe favorita nr. 8, letona Jelena Ostapenko (10 WTA) cu 6-3, 6-0, conform Agerpres. Barty, 21 de ani, care a revenit în circuit după o pauză de doi ani, va încerca să câștige al doilea său titlu WTA, după cel de la Kuala Lumpur din 5 martie anul acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.