Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caroline Wozniacki se RETRAGE din tenis: Simona Halep revine pe primul loc mondial

www.reuters.com
Simona Halep Caroline Wozniacki AO

Veste imensă pentru Simona Halep la aproape o săptămână de la pierderea finalei de la Australian Open şi a primului loc mondial. Principala sa adversară, Caroline Wozniacki, va face un anunţ fabulos, scrie presa străină. Este însărcinată şi va trebui să se retragă din tenis mai bine de un an.

Citește și: O bancă importantă din România se REINVENTEAZĂ: DISPAR ghișeele! Ce se va întâmpla cu angajații

După ce presa din Danemarca a speculat această ştire, Caroline a făcut anunţul care pare să confire totul.  Logodită cu fostul jucător de baschet David Lee, sportiva care tocmai s-a impus la Australian Open, cucerind primul Grand Slam al carierei, a făcut un anunţ misterios cu privire la începutul lunii viitoare. "Vă pot spune că la începutul lunii februarie ceva foarte important se va întâmpla. Puţin mai târziu veţi afla totul" a declarat Wozniacki într-o conferinţă de presă, citată de DigiSport.

Citește și: Consiliul Concurenței le-a dat undă VERDE! Tranzacția a fost AUTORIZATĂ

Aflată în această săptămână la turneul de la Sank Petersburg, Wozniacki i-ar călca astfel pe urme Serenei Williams. Aceasta a anunţat că aşteaptă un copil chiar după ce s-a impus la Australian Open 2017. De altfel, după ce Serena a felicitat-o pentru succesul în faţa Simonei, în ultimul act de la Melbourne, un jurnalist a întrebat-o pe Caro dacă este însărcinată. "Din ce ştiu eu, nu", a spus la momentul respectiv Wozniacki.

Citeşte şi: ALERTĂ Patru oameni AU MURIT din cauza GRIPEI

Presa din Danemarca susţine că daneza a negat acum câteva zile acest zvon, pentru că nu se aştepta la întrebare. Ea dorea să facă anunţul oficial la începutul lui februarie, devenind o tradiţie ca a doua lună a anului să fie cea a marilor anunţuri: anul trecut, în preajma Valentine's Day, sportiva a dezvăluit că s-a logodit cu fostul jucător de baschet din NBA, David Lee. Fericitul eveniment avusese loc pe 2 noiembrie, 2016, însă Wozniacki a aşteptat patru luni pentru a-l face public.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.