Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carosabilul din zona Tirighina s-a surpat: traficul rutier este restricționat

pixabay.com
lucrari drum in lucru

Traficul rutier va fi restricţionat total în urma surpării carosabilului în zona Tirighina din municipiul Galaţi, au informat, miercuri, reprezentanţii Primăriei oraşului. Potrivit Biroului de presă al primăriei, interdicţia intră în vigoare de miercuri, în zona afectată fiind luate măsuri de semnalizare, informează Agerpres.

Traficul rutier va fi deviat la Şendreni, sensul giratoriu de la Nalba, şi la Independenţa. Astfel, traficul greu va fi deviat pe ruta Independenţa - Slobozia Conachi - Galaţi. Altă rută ce poate fi folosită de autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 3,5 tone este Şendreni - Brăila - Galaţi.

Citește și: RAPORT despre Wuhan făcut de Departametul de Stat al SUA: 'Un accident de laborator ar putea semăna cu un focar natural'

"Se va realiza o expertiză geotehnică în regim de urgenţă şi, în funcţie de concluziile specialiştilor, se va putea estima durata restricţiilor", precizează Biroul de presă al municipalităţii gălăţene. În urmă cu o zi, doi poliţişti care dirijau circulaţia în zona surpării au ajuns la spital după ce au fost loviţi de un autoturism condus de o femeie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.