Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ATENȚIE ce pipote de pui cumpărați! Pericol de salmonella. Carrefour anunță că retrage din magazine produsul `Pipote de pui 500 G` produs de Copanex SRL

ansvsa

Retailerul Carrefour România SA a iniţiat retragerea de la comercializare a produsului "Pipote de pui 500 G" livrat de societatea Copanex SRL, ca urmare a evidenţierii prezenţei Salmonella Enteritidis în produs, a anunţat miercuri Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA). "Vă informăm că societatea Copanex SRL a iniţiat retragerea de la comercializare a produsului "Pipote Pui 500G ", ca urmare a evidenţierii prezenţei Salmonella Enteritidis în produs. Retragerea de la comercializare se aplică produselor: Pipote Pui 500G Copanex, Cod EAN: 7896589533311, Lot/DLC: 080921/15.06.2022", se arată în anunţ.

Persoanelor care deţin produse din acest lot li se recomandă să nu le consume, ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în magazinele de unde le-au cumpărat, se precizează în informarea ANSVSA. Contravaloarea produselor va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal. Salmonella poate provoca afecţiuni grave stomacale sau intestinale (salmoneloza), precizează ANSVSA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.