Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cartea zilei: 'Ipoteza iubirii', de Ali Hazelwood

playtech.ro
carte

Cercetările lui Olive Smith sunt destinate detectării precoce a cancerului de pancreas. N-are timp de nimic altceva. Și totuși, se implică, aproape fără voia ei într-o aventură romantică.

Ali Hazelwood este pseudonimul unei cercetătoare italiene și scriitoare de romane de dragoste. Personajele ei principale sunt femeile din domeniile STEM și din mediul academic.

Acesta este romanul ei de debut. Numele autoarei pare a fi un pseudonim. Trăiește undeva în Stalele Unite, deși e italiancă, are în jur de 30 de ani și este căsătorită. Cartea a fost publicată în fragmente pe TikTok, cu un succes uriaș, și abia apoi, în septembrie 2021, de Berkley Books. Urmează și un film, promis de Bisous Pictures, scrie Mediafax.

Scriu editorii: „Olive Smith este în anul al treilea de doctorat la Universitatea Stanford și nu crede în relațiile romantice de durată. Dar prietena ei cea mai bună este convinsă de importanța iubirii, așa că, pentru a o convinge pe Anh că se întâlnește cu cineva și că este pe drumul cel bun pentru a fi fericită până la adânci bătrâneți, Olive trebuie să ia o hotărâre. Oamenii de stiință au nevoie de dovezi. Asadar, ca orice biolog care se respectă, Olive intra în panică și se sărută cu primul barbat pe care îl vede. Acel bărbat este nimeni altul decât Adam Carlsen, un tânăr profesor în vogă și un mârlan bine-cunoscut. Tocmai de aceea, Olive este de-a dreptul uluită când tiranul laboratorului de la Stanford acceptă să intre in joc și să fie iubitul ei fals. Dar când o mare conferință științifică o ia razna, turnând acid peste cariera lui Olive, Adam o surprinde din nou cu sprijinul său de neclintit și cu un abdomen ca de piatră... cu pătrățele si tot tacâmul. Dintr-odată, micul lor experiment se apropie periculos de mult de combustie. Iar Olive descoperă că singurul lucru mai complicat decât o ipoteză despre iubire este să-și pună propria inimă sub microscop.”

„O comedie romantică frumos scrisă, cu o eroină de care vă veți îndrăgosti instantaneu” - Elizabeth Everett

Ali Hazelwood – Ipoteza iubirii. Traducere din limba engleză și note de Simona Săsărman. Editura Litera, colecția Blue Moon. 336 pag.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.