Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cartea zilei: 'M-ai trădat' de Lisa Jackson

europafm.ro
carte

„O rețea complexă de legături sentimentale formează nucleul ultimului roman din trilogia Cahill scrisă de Lisa Jackson. Răsturnările permanente de situație îi vor îine pe cititori cu sufletul la gur”. - Publisher’s Weekly

Al treilea volum din saga familiei Cahill, care a epatat mereu prin bogăția imensă, dar și prin faptul că membrii ei excelează în aventuri extraconjugale, copii din flori și crime. Strâns legat de destinul familiei Cahill a fost mereu cel al familiei Amhurst. Primul volum al trilogiei, „Dacă ar fi știut”, i-a avut în centru pe Marla Amhurst Cahill și Alex Cahill; al doilea volum, „Aproape moartă”, a avut-o ca personaj principal pe Cissy, fiica celor doi. În amândouă volumele abundă crimele, trădările și goana după averea imensă a familiei. Volumul de față îl are în centru pe James, fratele vitreg mai mic al lui Cissy, acum bărbat în toată firea. Dar și alte două surori gemene, care n-au mai apărut până la acest volum, Sophia și Julia, fiicele lui Deidre, fiica Marlei Amhurst, date spre adopție încă de la naștere unor familii diferite, dar care se întâlnesc după ani, petrec mult timp împreună, devin fiecare o copie a celeilalte și pun la punct un plan diabolic de acaparare a imensei averi a familiei, chiar și prin căsătorie cu moștenitorul James, după ce înțeleg că gradul de rudenie este suficient de îndepărtat încât să nu fie asimilat incestului, conform Mediafax.

În mare, acțiunea seamănă cu o telenovelă, există părți care se repetă, cu situații erotice aparent complicate, în care se schimbă doar protagonistele, dar acțiunea este alertă, iar ancheta detectivistică se susține.

Scriu editorii: „Trezindu-se într-un spital, bandajat și învinețit, James Cahill abia o recunoaște pe blonda superbă care îl vizitează în rezerva sa. Treptat își amintește că este Sophia, cea cu care își înșelase iubita, pe Megan. Dar Megan a dispărut, sora ei îl suspectează… iar poliția și reporterii pun intrebari. James insistă că nu are idee ce s-a întâmplat, totuși nu poate scăpa de un sentiment apăsător de teamă. Iar apoi în jurul său încep să moară femei…”

Acțiunea este trenantă, chiar dacă pe alocuri complicațiile pare inutile. Veți găsi în roman destul amor, multe crime, un șir nesfârșit de trădări, dispariții, amnezii, temperamente vulcanice. Toate se petrec în micul orășel Riggs Crossing, nu departe de San Francisco.

Lisa Jackson – M-ai trădat. Traducere din limba engleză de Mihai-Dan Pavelescu. Editura Meteor Press. 477 pag.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.