Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un start-up românesc lansează Cartierul Digital

Twitter
infrastructura digitala

Un start-up românesc lansează Cartierul Digital: comunitatea care aduce împreună peste 300 de profesioniști din economia digitală

Fondatorii start-up-ului românesc Silverbacks, au lansat sâmbătă „Cartierul Digital”. Paul Burcă și Andrei Huțanu sunt doi tineri cu o experiență cumulată de peste 500 de proiecte tech & marketing ce i-a ajutat să dezvolte acest concept pentru o întreagă comunitate. În acest „cartier” valoarea va fi adusă atât de lectorii specializați, cât și de membrii care doresc să împărtășească know-how sub aceeași dorință: dezvoltare în zona tehnologiei și domenii conexe.

Evenimentul a reunit peste 90 de persoane din domenii variate, cum ar fi tech, business, comunicare, educație financiară, design și arte digitale, aplicații și multe altele. Comunitatea se reunește în format fizic la sediul “cartierului”, iar fondatorii pregătesc platforma online unde așteaptă cât mai mulți profesioniști din acest domeniu. Oricine se regăsește în descrierea comunității, se poate înscrie gratuit pe cartieruldigital.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.