Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cartușe, focoase și o grenadă au fost găsite într-o pădure

Mai multe elemente de muniţie au fost găsite, sâmbătă, de un bărbat care efectua căutări cu ajutorul unui detector de metale, într-o pădure din comuna Fereşti.

Echipa pirotehnică din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui a intervenit pentru asanarea elementelor de muniţie, iar după ridicarea acestora pirotehniştii au delimitat un perimetru de siguranţă şi au verificat dacă pe acea suprafaţă mai sunt şi alte obiecte similare, scrcie agerpres.ro.

"La finalizarea misiunii, pirotehniştii au ridicat 53 de focoase M3, 42 de cartuşe de calibru 7,92 milimetri, 17 tuburi de cartuşe calibru 7,92 milimetri, două focoase de aruncător şi o grenadă de mână. Toate elementele de muniţie descoperite şi ridicate de pirotehnişti au fost transportate într-un depozit, urmând a fi distruse", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Reprezentanţii instituţiei atrag atenţia cu privire la faptul că toţi cetăţenii au obligaţia să anunţe autorităţile când găsesc astfel de elemente de muniţie şi să nu le manevreze, pentru a evita producerea unor explozii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.