Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Casa Albă îl refuză pe Poroșenko: Joe Biden nu are planuri de călătorie în Ucraina

biden porosenko

Secretarul de presă al Casei Albe, Jen Psaki, a declarat că „nu există planuri” ca președintele american Joe Biden să călătorească în Ucraina în această săptămână, când se află în Europa pentru summituri de urgență.

„Călătoria se va concentra pe continuarea mobilizării lumii în sprijinul poporului ucrainean și împotriva invaziei Ucrainei de către președintele Putin, dar nu există planuri de a călători în Ucraina”, a spus ea într-un tweet.

La „Starea Uniunii” de la CNN, ambasadorul SUA la ONU, Linda Thomas-Greenfield, a pus la îndoială posibilitatea ca președintele Joe Biden să viziteze Ucraina săptămâna aceasta când se va afla în Europa, spunând că „din câte știu eu, opțiunea nu este pe masă."

Petro Poroșenko, fostul președinte al Ucrainei, a declarat sâmbătă la CNN că o vizită a lui Biden în Ucraina ar fi un „simbol al solidarității”.

El a continuat spunând că Biden a fost un „foarte bun prieten al meu și un foarte bun prieten al Ucrainei”, adăugând că o vizită a președintelui SUA ar fi „un pas extrem de corect pentru a demonstra că întreaga lume este alături de noi împotriva Rusiei. ."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.