Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Casa Albă REACŢIONEAZĂ după ce premierul australian l-a luat peste picior pe Donald Trump - VIDEO

twitter
casa alba

Casa Albă a minimalizat ştirea referitoare la premierul australian Malcolm Turnbull care l-a ironizat pe preşedintele american Donald Trump într-o înregistrare audio obţinută joi de presa din Australia, notează vineri Reuters, conform agerpres.

''Nu cred că îi pasă cuiva de asta'', a spus un reprezentant al Casei Albe în legătură cu remarcile lui Turnbull, făcute în cadru off-the-record şi în care şeful executivului de la Canberra face haz de întâlnirea sa de luna trecută cu liderul american, pe care Donald Trump a amânat-o câteva ore şi a scurtat-o.

Ruşii anunţă că l-au LICHIDAT pe liderul ISIS - FOTO

Turnbull a lansat aceste ironii într-un cadru informal, cu prilejul unui discurs susţinut miercuri seară la Balul presei de la Palatul Parlamentului din Canberra. "A fost frumos. A fost cea mai faină relaxare din toate timpurile", afirmă Turnbull, pentru a continua parodiindu-l pe liderul de la Casa Albă: "Donald şi cu mine câştigăm şi câştigăm alegerile. Câştigăm atât de mult. Câştigăm cum nu am mai câştigat niciodată. Câştigăm... nu alegeri false. Câştigăm alegerile adevărate, cum sunt cele online. Sunt atât de uşor de câştigat. Eu ştiu. Îl am pe băiatul ăsta, pe rus. Credeţi-mă, aşa e".

Înregistrarea a ajuns pe mâinile unui jurnalist australian care nu a luat parte la Balul presei de la Canberra, dar care a explicat că a decis să o facă publică considerând că protocolul privind informaţiile off-the-record nu avea cum să i se aplice întrucât el nu a fost prezent la evenimentul respectiv.

Schimb de focuri şi urmăriri ca-n filme pe străzile din Cancun. Există victime! - FOTO

Ambasada SUA la Canberra a declarat că înţelege că Balul presei de la Palatul Parlamentului australian este un eveniment similar celebrei Cine anuale a corespondenţilor de presă de la Casa Albă, unde jurnaliştii şi preşedintele americani se tachinează.

''Tratăm asta cu simţul umorului, aşa cum s-a intenţionat'', a menţionat reprezentanţa diplomatică americană din capitala Australiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.