Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Casa de avocatură Boştină şi Asociaţii, reacţie la reţinerea avocatului Doru Boştină

doru bostina

Doru Boştină nu mai este asociat în cadrul casei de avocatură, fiind suspendat din calitatea de avocat, membru al Baroului Bucureşti, astfel că activitatea casei de avocatură nu este afectată, informează "Boştină şi Asociaţii", precizând că speră ca lucrurile cercetate să fie lămurite în cele din urmă.

"În urma solicitărilor venite din partea presei, Casa de avocatură Boştină şi Asociaţii doreşte să facă următoarele precizări: Colaboram cu autorităţile în acest caz. Activitatea casei noastre de avocatură nu este afectată. Dl. Doru Boştină nu mai este asociat în cadrul casei noastre de avocatură, fiind suspendat din calitatea de avocat, membru al baroului Bucureşti. Cum ancheta este la început, nu putem oferi detalii suplimentare şi ne exprimăm speranţa că lucrurile se vor lămuri în cele din urmă", se arată într-un comunicat al casei de avocatură.

Avocatul Doru Boştină şi alte patru persoane, duşi la audieri în urma percheziţiilor care au avut loc joi dimineaţă, în Bucureşti şi în două judeţe, au fost reţinuţi în dosarul de evaziune fiscală în domeniile IT şi consultanţă cu un prejudiciu evaluat la peste un milion de euro.

Vezi şi: Avocat cunoscut, retinut. Prejudiciu de peste 1 milion de euro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.