Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Casa de modă italiană Valentino renunţă la blănurile naturale şi la linia sa vestimentară secundară, REDValentino

moda

Grupul italian de lux Valentino a anunţat joi că nu va mai folosi blănuri naturale în colecţiile sale începând de anul viitor şi că, din 2024, intenţionează să renunţe la linia sa vestimentară secundară, REDValentino, pentru a se axa pe brandul său principal, informează Reuters.

Această companie din industria modei, deţinută de grupul de investiţii Mayhoola, din Quatar, păşeşte pe urmele multor altor branduri care au renunţat deja la blănurile naturale în ultimii ani, printre care Prada, Versace, Gucci şi Armani, în contextul unei sensibilităţi crescute a clienţilor faţă de drepturile animalelor şi faţă de problemele de mediu, potrivit agerpres.ro.

Ultima colecţie Valentino care va include blănuri naturale va fi cea pentru sezonul toamnă-iarnă 2021-2022, a precizat compania italiană.

Directorul executiv al casei Valentino, Jacopo Venturini, care s-a alăturat grupului italian anul trecut, când industria bunurilor de lux a fost grav afectată de pandemia de COVID-19, a decis totodată să nu mai realizeze colecţii pentru brandul mai nou al companiei, REDValentino.

''Concentrarea pe un brand unic va sprijini mai bine o creştere mai organică a casei de modă'', a precizat într-un comunicat Jacopo Venturini, care a lucrat în trecut pentru brandul Gucci.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.