Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Casa de Pensii Brașov a fost închisă temporar, după ce un funcţionar a fost diagnosticat cu COVID-19

Los Angeles Times
coronavirus

Un nou caz de COVID-19 a fost confirmat la Casa de Pensii Braşov, activitatea cu publicul fiind suspendată temporar, pentru dezinfecţie, a precizat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Delia Târcolea.

Conform acesteia, până luni, cei interesaţi vor putea transmite online sau prin poştă documentele, comunicarea cu beneficiarii instituţiei urmând să se desfăşoare inclusiv pe telefoanele instituţiei, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Critici dure au fost lansate la adresa lui Iohannis: ‘Am plecat cu traista plină de promisiuni și am venit cu ea goală’

Sursa citată a precizat că, în prezent, la Casa Judeţeană de Pensii Braşov există un caz confirmat de COVID-19, un funcţionar, care este contact al unui membru de familie.

Totodată, Delia Târcolea a menţionat că funcţionarul respectiv nu a intrat în contact cu ultimul caz de COVID-19 confirmat în instituţie, un alt funcţionar, depistat pozitiv în urmă cu mai mult de două luni, şi nici cu primul caz - o femeie angajată a firmei de curăţenie cu care instituţia are contract.

În prezent, nu se cunoaşte cu exactitate numărul celor care vor urma să intre în izolare, contacţi ai funcţionarului cu COVID-19, ancheta DSP Braşov fiind în desfăşurare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.