Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Casa personajului interpretat de Val Kilmer în serialul Entourage, inclusă în National Register of Historic Places, a fost scoasă la vânzare

https://variety.com/
casa film entourage

Casa personajului interpretat de Val Kilmer în serialul „Entourage”, inclusă în National Register of Historic Places (Registrul Naţional al Locurilor Istorice), este scoasă la vânzare pentru 3,5 milioane de dolari, potrivit news.ro.

Citește și: DOSAR 'Ăia 3.045.000 euro cad cu toții, nu rămâne așa în pom', îl asigura ofițerul Fleancu pe afaceristul Bogdan Savin, legat de expertiza din dosarul său penal

Construită în 1887 pentru Andrew McNally, co-fondator al companiei de cartografiere Rand McNally, casa din Altadena cu 9 dormitoare are trei niveluri şi a fost scenă pentru mai multe producţii, între care serialele „Entourage” şi „Ghost Whisperer” şi filmele „Elizabethtown” (2005), cu Orlando Bloom şi Kirsten Dunst, şi „Beautiful Boy” (2018), cu Steve Carell şi Timothée Chalamet.

Spaţiul este o operă de artă, din punct de vedere al designului, cu ferestre în formă de diamant şi ornamente sculptate şi pictate manual, cu o cameră în stil turcesc pentru fumat.

Deţinută de aceeaşi familie din 1955, impresionanta clădire din sudul Californiei este scoasă la vânzare pentru 3,49 milioane de dolari, „ocazie unică”, susţine agentul imobiliar, citat de Variety.

Citește și: DOSAR BREAKING - Cum era să RATEZE DNA flagrantul PREMIERĂ în cazul polițistului care ar fi cerut 1,1 milioane de euro ȘPAGĂ în plină stare de urgență

Designul în stilul Regina Anne este semnat de arhitectul Frederick Roehrig, care a creat şi opulenta cameră de muzică din Woodbury-Story House, între alte realizări arhitecturale din Los Angeles.

Preţul construcţiei a fost de 50.000 de dolari, într-o perioadă în care case modeste puteau fi ridicate cu mai puţin de 1.000 de dolari, potrivit National Register Of Historic Places.

De la moartea lui McNally, în 1904, casa a fost vândută de doar patru ori, iar aproape toate detaliile originale au fost păstrate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.