Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Casa Regală a anunțat un nou furnizor de vinuri

În numele Majestății Sale Regelui Mihai I a României, în ziua de 14 decembrie 2015, Alteța Sa Regală Principele Radu a înmânat Vinăriei Purcari, brevetul care atestă calitatea de Furnizor al Casei Regale a României pe o perioada de 3 ani.

În cadrul unei ceremonii desfășurate la Palatul Elisabeta, titlul de Furnizor Oficial al Casei Regale a României, a fost primit drept semn de recunoaștere a calității excepționale a vinurilor de Purcari.

Acordarea titlului, implică un înalt standard al vinurilor Purcari, seriozitate și profesionalism remarcabil din partea companiei. Prin caracterul său, această distincție reprezintă una dintre cele mai prestigioase titluri acordate vinurilor Purcari. Obținerea brevetului de Furnizor al Casei Regale confirmă, încă o dată, încrederea pe care consumatorii români o au în calitatea vinurilor Purcari.

Gestul Casei Regale, totodată, ne onorează şi ne motivează să depunem eforturi continue de păstrare și îmbunătățire a calității, valorii, autenticității și tradiției produselor de pe piața românească.

Timp de aproape 200 de ani, vinăria Purcari a reuşit să-şi menţină standardele de calitate devenind o valoare incontestabilă în peste 25 de ţări ale lumii. Vinurile Purcari s-au bucurat de apreciere la înaltele curți regale din Europa, fiind prezente pe masa Împăratului rus Nicolai al II-lea, Regelui George al V-lea, Reginei Victoria, iar în 1984, Purcari a fost distribuitorul regal al Reginei Elisabeth a II-a a Marii Britanii

Vinăria Purcari, fondată în 1827, este cea mai veche vinărie din Moldova. Prima medalie de aur a fost obţinută în 1878, la Expoziţia Mondială din Paris, când oenologii francezi au fost profund impresionaţi de aroma bogată şi culoarea intensă a vinului Negru de Purcari, care a întrecut chiar şi vinurile de Bordeaux. De-a lungul anilor, colecția de vinuri Purcari a câștigat peste 180 de medalii la cele mai prestigioase concursuri internaționale ca Decanter, Concours Mondial de Bruxelles, Challenge International du Vin, dar și legendara apreciere la curtea regală din Marea Britanie.

Acționarii grupului sunt fondul american de investiții Horizon Capital, International Finance Corporation (Banca Mondială) și fondatorul grupului, vinificatorul Victor Bostan.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.