Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Căsătorie fulger în Las Vegas - Cântăreaţa Lily Allen şi actorul David Harbour și-au unit destinele în orașul jocurilor de noroc

bbc.co.uk
lily allen

Cântăreaţa Lily Allen şi actorul David Harbour, cunoscut pentru rolul din serialul „Stranger Things”, s-au căsătorit în Las Vegas, potrivit revistei People, potrivit news.ro.

Allen, în vârstă de 35 de ani, şi Harbour, în vârstă de 45 de ani, s-au căsătorit luni, în capela Graceland, unde un imitator al lui Elvis Presley a cântat în timp ce ea a păşit spre altar purtând o rochie Vintage Dior.

Nunta a avut loc la o zi după ce cuplul a obţinut certificatul de căsătorie. Miercuri seară, amândoi au publicat pe conturile de Instagram fotografii de la eveniment.

Citește și: DOCUMENTE EXPLOZIVE - Apa pretins potabilă de la fântânile publice din Sectorul 2 NU ESTE POTABILĂ! Conține microbacterii peste limita legală, inclusiv E-Coli

Allen şi Harbour au o relaţie din luna ianuarie a acestui an.

David Harbour a avut înainte o relaţie cu actriţa Alison Sudol, cunoscută din „Fantastic Beasts”, iar pentru Allen, acesta este al doilea mariaj. Cântăreaţa britanică a mai fost căsătorită cu Sam Cooper, constructor şi decorator, între 2011 şi 2016, timp în care au avut două fiice. Divorţul a fost finalizat în 2018.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.