Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Căsătorie în secret la Hollywood: Doi cunoscuți actori și-au unit destinele

imdb.com
Miley Cyrus

Cântăreața și actrița Miley Cyrus şi actorul Liam Hemsworth s-ar fi căsătorit duminică, ceremonia fiind una discretă, potrivit unor înregistrări video apărute pe rețelele de socializare online, informează huffingtonpost.com, conform Mediafax.

Înregistrările au fost publicate de Conrad Carr, un prieten al cuplului, care nu a confirmat oficial informația.

În imagini, Liam Hemsworth, în vârstă de 28 de ani, apare în smoching, alături de frații săi la fel de celebri Chris și Luke. De asemenea, într-o imagine apar Hemsworth și Cyrus, în vârstă de 26 de ani, care este îmbrăcată în alb, ambii ținând un cuțit și pregătindu-se să taie ceea ce pare a fi un tort de nuntă.

Cyrus și Hemsworth au o relație din 2010, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare pentru "The Last Song", în 2009. S-au logodit în 2012 și s-au despărțit un un mai târziu și și-au reluat relația în 2016.

Citeste si Mesajul Papei Francisc de Crăciun - ’Omul a devenit lacom şi vorace. A avea, a aduna bunuri pare a fi sensul vieţii pentru mulţi oameni’

Cântăreaţa şi actriţa americană Miley Cyrus a devenit cunoscută datorită serialului pentru adolescenţi "Hannah Montana", în care a interpretat rolul principal. De altfel, Miley Cyrus este unul dintre cel mai de succes artişti care s-au lansat în producţiile Disney. Fiica interpretului de muzică country Billy Ray Cyrus, ea şi-a lansat în 2013 cel de-al patrulea album, "Bangerz", care include hituri precum "We Can't Stop" şi "Wrecking Ball", care au fost promovate prin clipuri provocatoare.

În ultimii ani, Miley Cyrus s-a aflat în atenţia presei internaţionale mai degrabă pentru controversele provocate decât pentru cariera sa. Ea a generat noi controverse în 2013, după ce a fumat, în timpul show-ului MTV European Music Awards, transmis în direct la mai multe posturi de televiziune, ceva ce părea să fie o ţigară cu marijuana, după ce a fost premiată la categoria cel mai bun videoclip, pentru piesa "Wrecking Ball". Totodată, dansul ei lasciv şi simularea masturbării alături de Robin Thicke, la gala MTV Video Music Awards, în vara anului 2013, a scandalizat opinia publică internaţională. Miley Cyrus a lansat, de asemenea, o nouă "modă" în showbizul internaţional în 2013 - twerking-ul (dans lasciv în poziţie aplecată obţinut prin ondularea exagerată a bazinului, n.r.).

Actorul australian Liam Hemsworth a debutat în televiziune, cu un rol în serialul "Neighbours", dar a făcut destul de rapid tranziţia spre marele ecran, remarcându-se în lungmetrajele "Triunghiul", "Numere fatale" şi "Jocurile foamei/ The Hunger Games". Liam Hemsworth a putut fi văzut şi în filmul de acţiune "Eroi de sacrificiu 2/ The Expendables 2".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.