Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Casemiro, noul jucător al lui Manchester United, criticat de Graeme Souness, legenda lui Liverpool

www.worldsoccer.com
manchester united

Casemiro, noul jucător al lui Manchester United, a fost criticat de Graeme Souness, una din legendele lui Liverpool, care consideră că rivala din Premier League a plătit o sumă exagerată pentru mijlocaşul defensiv de 30 de ani, venit de la Real Madrid, informează site-ul walfoot.be.

Souness, acum consultant pentru Sky Sports, nu este primul care afirmă că Manchester United a cheltuit prea mult pentru Casemiro. Potrivit presei, valoarea transferului este de 83 de milioane de euro, incluzând bonusurile.

"A jucat alături de jucători mari, dar el nu este un jucător mare. Nu a fost niciodată un jucător mare. Are 30 de ani şi costă 80 de milioane, sunt prea mulţi bani. O va ajuta pe United să fie mai solidă, dar nu cred că este un mare pasator, nu cred că îi va face pe ceilalţi să joace", a spus fostul mijlocaş scoţian.

"Real Madrid şi linia sa de mijloc aveau mulţi oameni care ştiau fotbal. Cred că a avut şansa să fie în această echipă a lui Real Madrid. Nu mă bucur să-l văd pe Casemiro jucând, cum mă bucur să-l văd pe Benzema", a adăugat Souness.

Casemiro a asistat la meciul în care United a învins-o luni cu 2-1 pe Liverpool, pe Old Trafford, în etapa a 3-a din Premier League.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.