Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cashback la investiții imobiliare în Dubai și Miami (P)

emax real estate

Emax Real Estate, un jucător de marcă pe piețele imobiliare de lux din Dubai și Miami, lansează cardurile VIP pentru investitori. Aceste carduri exclusive vin la pachet cu avantaje cashback tentante pentru toți cei care intenționează să investească în imobiliare prin intermediul Emax Real Estate.

Deblocarea Beneficiilor Exclusive

Investitorii vor beneficia de o serie de avantaje exclusive prin integrarea în comunitatea VIP Emax. Cardul VIP introduce un sistem de cashback care recompensează investitorii cu 1% cashback la prima achiziție imobiliară în Dubai sau Miami. Recompensele cresc odată cu investițiile ulterioare, oferind un generos cashback de 2% la a doua proprietate achiziționată.

Suport 24/7 și Management Complet al Proprietăților

Emax Real Estate înțelege importanța tranzacțiilor fără probleme, în cunoștință de cauză a tuturor detaliilor contractuale, dar și a deținerii lipsite de griji a proprietăților. Posesorii cardului VIP vor avea acces la asistență non-stop, asigurându-se că întrebările și preocupările lor sunt abordate prompt. În plus, Emax depășește așteptările, oferind servicii complete de management al proprietăților, permițând investitorilor să se bucure de liniște, în timp ce activele lor sunt gestionate în mod profesional.

Investiții Inteligente

Emax Real Estate se poziționează ca partener de încredere pentru investitorii care se aventurează în lumea imobiliară de lux. Cu un angajament față de transparență, excelență și satisfacția clientului, Emax se asigură că fiecare investiție este una inteligentă și, evident, profitabilă. Cardul VIP nu este doar un instrument de tranzacționare, ci o poartă către o lume în care investițiile imobiliare sunt fără cusur, recompensatoare și unde clienții primesc toată consultanâa necesară înainte de a lua decizia, dar și după.

Experiența Emax Real Estate

Indiferent dacă investitorul este interesat de o achiziție imobiliară în spectaculosul Dubai sau de peisajul imobiliar vibrant din Miami, Emax Real Estate are toate instrumentele necesare pentru ca experiența achiziționării unei proprietăți în unul dintre cele două orașe să fie una fără egal. Alătură-te comunității VIP Emax și trăiește o abordare diferită față de celelalte din piață, o abordare specifică lumii imobiliare de lux - unde fiecare investiție reprezintă un pas către prosperitate financiară.

Îmbrățișează viitorul investițiilor imobiliare cu Emax Real Estate, unde succesul tău este prioritatea noastră.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.