Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Câştigătorul Eurovision 2017 se luptă pentru propria viaţă: A început procesul de recuperare după transplantul de inimă

twitter.com
salvador sobral eurovision 2017

Cântăreţul portughez Salvador Sobral, câştigător al ediţiei de anul acesta al concursului Eurovision, a început un program de fizioterapie şi reabilitare după ce a fost supus vineri 8 decembrie unui transplant de inimă, în urmă căruia se recuperează "conform aşteptărilor", relatează miercuri EFE.

Clinica unde a fost operat Sobral a informat că artistul în vârstă de 27 de ani "este bine, se recuperează şi prezintă o evoluţie conform aşteptărilor". Comunicatul laconic publicat cu autorizaţia cântăreţului, foarte discret cu privire la viaţa sa privată, intervine la patru zile după ce s-a aflat că Sobral a fost supus unui transplant de inimă la Spitalul Santa Cruz din Lisabona.

După cum a explicat sâmbăta şeful echipei de medici care l-a operat pe Sobral, deşi procesul de recuperare va fi lung, se aşteaptă ca artistul să poată reveni la o viaţă "complet normală". El a precizat că Sobral le-a urat noroc medicilor înainte de operaţie şi i-a rugat să pună muzică clasică în timpul intervenţiei.

Salvador Sobral este internat din septembrie la spital în aşteptarea unei inimi compatibile pentru a putea fi supus transplantului. În ultimele două luni, artistul s-a distanţat de zvonurile şi ştirile apărute în presă privind starea lui de sănătate şi nu a dat detalii privind situaţia sa.

Cântăreţul care a lansat anul acesta albumul de studio -'Excuse me'- este foarte îndrăgit în ţara lui, mai ales după ce a obţinut prima victorie a Portugaliei la Eurovisión cu balada sa 'Amar pelos dois' compusă de sora lui, Luísa Sobral, conform Agerpres. Acest succes a făcut posibil ca Lisabona să găzduiască viitoarea ediţie a concursului Eurovision care va avea loc la 12 mai 2018.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.