DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Cât de bogat este generalul Răzvan Ionescu, înlocuitorul lui Florian Coldea / DOCUMENT

Răzvan Ionescu

Generalul Răzvan Ionescu este cel mai important ofițer al SRI, având cea mai mare funcție de conducere din domeniul operativ. Primele informații publice despre generalul Răzvan Ionescu, numit în luna martie prim adjunct al directorului SRI în locul lui Florian Coldea, au apărut pe site-ul SRI.

Astfel, din declarația de avere, aflăm că generalul Răzvan Ionescu deține un teren intravilan în comuna Nuci din județul Ilfov primit donație în 2008. De asemenea, mai deține 5000 de metri de teren forestier și 6654 de metri de teren agricol în comuna Brăhăsești, județul Galați, în calitate de moștenitor.

Generalul Răzvan Ionescu are o casă de vacanță în comuna Nuci, Ilfov, cu o suprafață de 141 mp și trei apartamente cumpărate în Capitală.

Răzvan Ionescu are un automobil Toyota din 2009.

Soția prim adjunctului directorului SRI, Cristina Elena Ionescu, lucrează la CNLR S.A, de unde câștigă anual 69.833 RON.

Citiți aici DECLARAȚIA de AVERE

Domnul general de brigadă Răzvan Ionescu are 45 de ani și o experiență de peste două decenii în munca operativă a Serviciului. De profesie este fizician, absolvent al Facultății de Fizică din cadrul Universității București. A urmat cursurile postuniversitare cu specializarea Geopolitică și Geostrategie din cadrul Academiei de Studii Economice, a absolvit masterul NATO Senior Executive din cadrul SNSPA, a absolvit cursurile seminarului Combaterea Armelor de Distrugere în Masă și Terorismului din cadrul Centrului European pentru Studii de Securitate George C. Marshall din Germania.

De-a lungul carierei în SRI, domnul general de brigadă Răzvan Ionescu a ocupat mai multe funcții, atât în cadrul unităților centrale, cât și teritoriale, unde a avut succese operaționale de anvergură, în parteneriat cu servicii de intelligence din spațiul euroatlantic, pe problematici privind criminalitatea organizată transfrontalieră, respectarea regimurilor internaționale privind proliferarea sistemelor de armament, fluxuri financiare internaționale, migrație și terorism.

A fost încadrat în SRI cu gradul de locotenent și a absolvit ca șef de promoție cursurile de inițiere. A fost avansat la gradul de general de brigadă în primăvara anului 2016 și anterior numirii în funcția de prim-adjunct al Directorului SRI, a condus o unitate centrală cu activitate în combaterea amenințărilor transfrontaliere. În activitatea sa a colaborat excelent cu partenerii instituționali ai SRI, atât interni, cât și externi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.