Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cât de DROGAT era Tiger Woods când a fost arestat: Rezultatele oferite de medici / VIDEO

www.libertatea.ro
Tiger Woods

Tiger Woods, fostul lider mondial al golfului, avea cinci medicamente în sânge când a fost găsit adormit la volanul mașinii sale, parcată la marginea unei autostrăzi, la sfârșitul lui mai, potrivit rezultatelor testului, publicate luni, anunță AFP.

Pe 29 mai, americanul cu 14 titluri de Mare Șlem a fost găsit dormind la volanul mașinii sale, cu motorul și farurile aprinse, la marginea unei autostrăzi. Raportul toxicologic publicat luni de șeriful din comitatul Palm Beach, în California, a demonstrat că fosta vedetă a golfului era atunci sub influența a cinci medicamente, scrie agerpres.ro.

Citește și: RCS & RDS are probleme? Ce țară a devenit codebitor și garant pentru datoriile companie mamă

Testul de urină la care Woods a trebuit să se supună a arătat mai ales prezența hidrocodonului, un analgezic pe bază de opiu vândut sub numele de Vicodin, dar și a hidromorfonului, alt analgezic puternic, sau a alprazolamului, un antidepresiv cunoscut sub numele de Xanax.

Celelalte două molecule decelate sunt zolpidem, un somnifer vândut sub numele de Ambien, și THC, un component chimic al marijuanei.

Citește și: Râzi cu lacrimi! Mail intern: ce cuvinte au fost interzise românilor de o companie străină cu sediul în țara noastră

"Așa cum am mai spus-o, am primit susținerea profesioniștilor pentru a-mi lua medicamentele. De curând însă am încercat să-mi tratez singur durerile la spate și problemele cu somnul, iar acum îmi dau seama că a fost o greșeală să o fac fără asistență medicală", a declarat luni Woods.

Pe 9 august, sportivul de 41 de ani a pledat nevinovat la acuzația că a condus sub influența unei substanțe interzise. Potrivit ziarului New York Post, Woods va pleda vinovat, pe 25 octombrie, pentru conducere periculoasă și va accepta o perioadă de probațiune de 12 luni, urmând în același timp un program de reabilitare rezervat delincvenților rutieri după o primă infracțiune. De asemenea, el va fi nevoit să efectueze 50 de ore de muncă în folosul comunității.

Citește și: Mutare gigant pe piața de retail. Cum a influențat presa creșterea acțiunilor companiei Danone și de cine ar putea fi achiziționată compania

Woods nu a mai participat la turnee de golf timp de 15 luni între 2015 și 2016, din caza problemelor la spate. El a încercat revenirea în circuitul profesionist la sfârșitul anului trecut și începutul acestui an, dar a fost nevoit să pună capăt sezonului din cauza unor noi dureri la spate.

La sfârșitul lui aprilie, Woods a fost operat la spate pentru a patra oară din 2014.

Citește și: Alertă de la Guvern! Noua ordonanța de urgență cu impact asupra tuturor românilor

În cursul ultimelor două sezoane, Woods, fost nr.1 mondial pentru un timp record de 683 de săptămâni, nu a încheiat decât o singură dată în top 20 la puținele turnee la care a participat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.