Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Bordea povestește cum l-a luat la bătaie Leonard Doroftei: mi-a rupt tricoul, m-a aruncat pe acolo

Facebook
Catalin Bordea

Comediantul Cătălin Bordea a avut parte de o experiență neplăcută cu fostul campion mondial la box, Leonard Doroftei, care l-a agresat fizic.

Bordea a făcut glume despre presupusa relație pe care ar fi avut-o soția lui Doroftei cu Lucian Bute. Episodul a avut loc în urmă cu mai mulți ani, într-o perioadă în care Bute și Doroftei erau în relații extrem de tensionate.

„Mergeam pe slăbiciunea omului, îmi plăcea să fac asta. Doroftei era să mă bată. Mi-a rupt tricoul, m-a aruncat pe acolo. Mi-a și zis producătorul să nu zic nimic de Bute, fix de aia am zis, prima întrebare.

Ceva de genul că am invitat un boxer mai urât, pentru că Lucian Bute este ocupat cu altcineva din viața ta. Aveam și un tricou cu Bute e mai frumos. Când a văzut, a cedat”, a declarat Cătălin Bordea în podcastul lui Damian Drăghici.

Zvonuri despre o relație între Bute și soția lui Doroftei

Prin anii 2003-2004 se zvonea că Bute i-ar fi făcut ochi dulci Monicăi, soția lui Leonard Doroftei. „A fost acel episod. Erau prieteni, locuiau amândoi în Canada, şi la un moment dat lui Doroftei i s-a pus pata că Lucian i-ar trage clopotele Monicăi”, povestea un apropiat, informează Gsp.

Doroftei a negat la acea vreme zvonul: „La noi a fost dragoste la prima vedere şi nu se pune problema, suntem o familie fericită”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.