Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Cherecheş a făcut declarații SURPRINZĂTOARE la vot

catalin chereches afise mama sa

Primar ales al municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, aflat în arest la domiciliu de mai multe luni de zile, şi-a exprimat duminică votul solicitând urna mobilă.

După exercitarea votului, Cherecheş a declarat presei că a votat pentru un Parlament care să fie echilibrat, în favoarea românilor.

Citește și: Primele rezultate la ALEGERILE PARLAMENTARE: PNL URCĂ tare, PSD are scor bun, surpriză în EXIT-POLL

"Mi-am exercitat dreptul de vot, chiar dacă unii nu şi-au dorit acest lucru şi într-un anumit mod mi-a fost îngrădit dreptul de a-mi exercita votul într-un mod direct la secţia de vot. (...) Astăzi am votat nu pentru un partid politic care să conducă România, ci am votat pentru românii care trebuie să beneficieze de respect din partea Parlamentului României, un Parlament care să fie echilibrat şi în favoarea românilor şi nu în favoarea celor care stau la uşa României pentru a ne indica diverse reguli despre cum să ne manifestăm noi ca şi stat şi popor. Cred că este un moment important mai ales că până în 2018, momentul istoric în care vom sărbători 100 de ani de la formarea statului român, acesta este Parlamentul cu care vom merge înainte. Aştept ca acest Parlament să ofere României un Guvern aşa cum românii îşi doresc" , a declarat Cătălin Cherecheş.

El a mai spus că votul prin care românii îşi aleg noul Parlament reprezintă sacrificiul celor care s-au jertfit în decembrie 1989, pentru libertatea ţării.

Citește și: SCANDAL SEXUAL la Universitatea de Medicină: Un profesor s-a DEZBRĂCAT în fața studenților! Reacția ȘOCANTĂ a studentelor / VIDEO

"Cred că votul meu este un vot într-un fel acordat cu sânge. Acordat cu sânge pentru că am făcut foarte multe eforturi pentru a-mi exercita acest drept de vot. M-am sacrificat foarte mult pentru acest lucru şi mă gândesc că mai avem foarte puţine zile până în 22 decembrie când sărbătorim libertatea noastră şi cred că este momentul în care toţi trebuie să participăm la vot pentru a arăta că această Românie a noastră, pe care toţi o iubim, este o ţară unde oamenii se manifestă cu foarte multă hotărâre, demnitate şi curaj pentru viitorul ei. Am toată încrederea în români şi am toată încrederea că fiecare dintre noi va înţelege în următoarea perioadă ce înseamnă să fii român, ce înseamnă să fii patriot în adevăratul sens al cuvântului şi ce înseamnă să numeşti aceasta ţară patria ta", a afirmat Cherecheş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.