Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Cherecheș. Primarul de Baia Mare, după acuzațiile de mită electorală: `Prefer să fiu în lumină și nu în intuneric!`

Facebook
Catalin Chereches

Primarul de Baia Mare, Cătălin Cherecheș, candidat la propria succesiune din partea Coaliției pentru Baia Mare a replicat prompt după ce contracandidatul său de la PNL, Mircea Cirț, i-a făcut plângere la Biroul Electoral Central (BEC) pentru mită electorală:

”Noi de 10 ani oferim de ziua persoanelor Varstnice tichete sociale persoanelor vulnerabile social. Nu am putut muta ziua internațională a persoanelor vârstnice doar pentru ca e perioada electorala. E un proiect al consiliului local votat si de PNL, de fapt in unanimitate de toti membri consiliului local. Mai mult, pentru ca a uitat Guvernul PNL de doua luni sa dea  banii asistenților personali ai persoanelor cu dizabilități, am plătit din bugetul local, mai mult de 1 milion euro. Si asta e mita electorala? Sau faptul ca oferim măști si dezinfectanți tuturor cetățenilor, tot mita e?

Nu pot decât sa regret ca unii din cei care au aterizat in campania electorala nu inteleg nevoile, necazurile sau bucuriile oamenilor. Oare pe ale lor si le inteleg? Eu prefer sa fiu lumina si nu întuneric asa cum e mintea si sufletul al unor politruci sau profitori din politica. Îi invit sa ajute oameni si nu sa ii dispretuiasca sau sa ii considere doar niste mâini cu o ștampila de vot in mana pe care ar vrea ei sa o manipuleze dupa moftul si intereselor lor.”, a declarat primarul Cătălin Cherecheș în replica transmisă STIRIPESURSE.RO

Candidatul PNL acuza faptul că sub pretextul Zilei Internaționale a persoanelor vârstnice care se sărbătorește pe 1 octombrie peste 6000 de persoane vârstnice defavorizate au primi sau vor primi din partea Primăriei Baia Mare tichete cadou în valoare de 50 de lei. Tichetele erau însoțite și de un mesaj din partea primarului – VEZI AICI.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.