Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Canoea românească este pe val: Cătălin Chirilă şi Andrei Strat au cucerit medalia de argint la competiţia mondială din Bulgaria

Europa FM
Kaiac-canoe

Canoea românească este pe val şi la Campionatele Mondiale de juniori şi tineret de la Plovdiv (Bulgaria), scrie Mediafax.

Sportivii Cătălin Chirilă şi Andrei Ştefan Strat (ambii legitimaţi la CSA Steaua) şi-au reconfirmat valoarea la canoe dublu, pe distanţa olimpică de 1000 de metri. Campioni europeni în acest an, Chirilă şi Strat au cucerit medalia de argint la competiţia mondială din Bulgaria. Cei doi sportivi antrenaţi de Florin Popescu şi Petre Condrat au parcurs distanţa în 3:43,863, fiind întrecuţi de germanii Tim Hecker şi Moritz Adam (3:42,893). Podiumul a fost completat de ungurii Balasz Kis şi Balasz Dori (3:45,250).

Citește și: Sparta Praga, echipa cu Florin Niţă, Alexandru Chipciu şi Nicolae Stanciu, a rămas fără antrenor

Tot vineri, 27 iulie, în finala de la kaiac simplu 1000 de metri, campioana europeană Laura Pleşca s-a clasat pe locul 8 cu un timp de 4:24,060. La kaiac 4 feminin, 500 de metri, echipajul tricolor format din Angela Bodnariuc, Georgiana Manofu, Nicoleta Popa şi Natalia Bodnariuc s-a clasat în finala probei pe locul 6, în 1:41,704.

Competiţia se termină duminică, 29 iulie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.