Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Cîrstoiu, din nou la metrou...de această dată în rolul de 'detectiv': 'Nicușor tot nu era'

Facebook
cirstoiu, metrou

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei Cătălin Cîrstoiu a anunţat că a călătorit din nou cu metrou, după întâlnirea cu reprezentanţii sindicatelor de la Metrorex şi a ajuns mult mai repede. El a subliniat că „Nicuşor tot nu era...”.

„M-am întors tot cu metroul de la întâlnirea cu sindicatele de la Metrorex. Şi am ajuns mult mai repede. Nicuşor tot nu era…”, a scris Cătălin Cîrstoiu, joi pe Facebook.

Prima oară când medicul Cîrstoiu a mers cu metroul şi a postat pe contul de Facebook poze cu el, a explicat că a mers cu metroul pentru a arăta că Metrorex trebuie să vină la Primăria Capitalei. După mai multe glume pe felul în care arăta candidatul PSD şi PNL la PMB singur în metrou, medicul Cătălin Cîrstoiu a afirmat că s-a distrat de reacţiile oamenilor după ce au văzut pozele cu el la metrou şi a afirmat că toate acestea i-au stimulat şi mai mult „ambiţia de a merge mai departe”.

Candidatul PSD şi PNL la Primăria Capitalei Cătălin Cîrstoiu l-a învitat, miercuri, pe actualul edil general Nicuşor Dan la o dezbatere. „Haideţi la o dezbatere 1-1, domnule Nicuşor, să discutăm despre Bucureşti, de ce vă ascundeţi? Haideţi, curaj!”, i-a spus el lui Dan.

În replică, reprezentanţii USR Bucureşti au comentat pe pagina lui Cîrstoiu, chiar la postarea despre Nicuşor Dan, scriind că Nicuşor Dan nu se ascunde, alături de linkul către un podcast la care participa actualul edil al Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.